Termékeink Technológia

Az új Yale MRE először a Pagátban!

Szerző: October 29, 2018 No Comments

A Yale a Pagát telephelyén mutatta be európai értékesítői számára az új Yale MRE targoncát.

A Yale MRE modell egy, a piacon egyedülálló, gazdaságosan fenntartható, támasztókerekes, tolóoszlopos targonca. Kis- és közepes igénybevételre tervezték, azonban kis mérete ellenére nagy magasságokkal is megbirkózik.

Az új tolóoszlopos modell 3 féle teherbírással és oszlopdöntéssel rendelhető. 1000kg, 1200kg, és 1400kg névleges teherbírást 600mm súlyközéppont mellett mindegyik gép 6500 – 6750mm magasban stabilan teljesíti; a targonca akár 7500mm emelési magassággal rendelhető.

Annak ellenére, hogy a targonca tengelytávolsága csupán 1300mm az MR10E és az MR12E esetében, rendelhető szűkfolyosós drive-in kabinnal is. Egy gazdaságos modellről van szó, mégis ergonomikus kezelés biztosított a kezelő számára, hiszen a kabin kialakítása megegyezik egy prémium modellével.

Az MRE targonca számos variációja elérhető; ezáltal teljes mértékben a felhasználók igényeire tudjuk igazítani. Lehetőség nyílik a ritkán használatos, magasabb raktári igények gazdaságos kiszolgálására, de akár napi szintű, egyműszakos, opcionális felszereltséggel maximális termelékenységű használatra is alkalmas lehet.