Kiemelt Pagátról

2021. január 24: a Pagát 30. születésnapja

Szerző: January 26, 2021 No Comments
30 éves a Pagát
logo_regi_pagat

A nosztalgia és jövőbetekintés éve lesz

Pontosan 30 éve, január 24-én alakult a Pagát. Egy tipikus garázsvállalkozásként kezdődött, majd 2021-re már egy 50 fős vállalattá nőtte ki magát. Az idei évünk 100%-ban erről a kerek számról fog szólni, hiszen cégünk életében nem csak egy évforduló ünneplése az aktualitás: a Pagát vezetőség váltása is éppen idén zajlik. Bácsi Bence, a tulajdonos Bácsi Péter fia veszi át Csák Pétertől a cégvezetési pozíciót.

Mit tervezünk 2021-re?

Elsősorban a pagátos dolgozóknak szeretnénk kedveskedni: szeretnénk kiemelni, hogy sokan 10-20, vagy akár 30 éve dolgoznak a cégnél!

Mivel már a 2020-as évünk sem úgy telt, ahogyan terveztük, nagyon várjuk a korlátozások végét, hogy végre elmehessünk lazítani, megünnepeljük a kerek évszámot és bepótolhassuk a csapatépítő tréningünket!

Szeretnénk, ha Partnereink is velünk örülhetnének, ezért különleges meglepetésekkel és játékokkal, programokkal készülünk az évsorán, melyekről folyamatosan értesítünk mindenkit itt és a Facebook csatornánkon keresztül!

jatek
Az 1. forduló 2021. március 24-én éjfélig tart

"Keresd a naptárban!" játék a Pagátnál

Partnereink között kiosztottunk 2021-es pagátos naptárakat. A naptáron található QR kód beolvasásának segítségével egy-egy kérdésre keressük a választ. A válaszokat február 24-ig, éjfélig várjuk vissza az info@pagatgold.hu email címre! Nyeremények: a beküldők sorsoláson vesznek részt. 3 szerencsés partnerünk 1-1 méretarányos eredeti Yale VX Veracitor makettet kap tőlünk postán.

Játékra fel!

  • Melyik évben rendeztünk kötélhúzást Agárdon?(Segítség: a válasz a fényképek között keresendő!)
Days
Hours
Minutes
Seconds

A játék során adatai védelméről gondoskodunk. Olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

Tortázás szűk körben és remek hangulatban

A 30. születésnapunkat természetesen nem a műhelyben szerettük volna megszervezni; amint lehet bepótoljuk és jelentkezünk a fotókkal! Addig is mi rendkívül boldogok vagyunk és örülünk annak, hogy együtt lehetünk!

Kövessen bennünket továbbra is, mert további játékokkal és hírekkel várjuk itt és a többi csatornánkon!