"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targoncaszervize"
e-mail: info@atargonca.hu
telefon: 06 1 402 42 22

Használt targonca:

megbízhatóság kedvező áron

ajánlatkérés

HASZNÁLT TARGONCA

HASZNÁLT TARGONCÁK

Csak óvatosan!

Használt targonca

Sokan áruljuk a használt targoncákat, többen próbálkoznak, létkérdés az eladás!

A használt targoncák azonosítója az alvázszám, amely a targoncára van felszegecselve vagy csavarozva. Gyakori, hogy az adattáblát lecserélik fiatalítva a gépet vagy egyszerűen csak leveszik, mondván elveszett. Az alvázszám a gép testébe is be van ütve, leggyakrabban a bal oldali fellépő környékére vagy a homlokfalba, de a festésnél ez sokszor eltűnik. A gyártók ugyanis meg tudják az alvázszám alapján a targonca igazi korát, ami a használt tagonca vásárlásánál igen fontos információ.

Az üzemóra

A régebbi targoncáknál könnyen állíthatók a mechanikus számlálók tetszés szerint, de ma már a digitális kijelzők sem okoznak nagy problémát. Egy használt targoncában nem ritka a 10-20000  üzemóra, jellemzőek a piacon viszont a 6-7000 üzemórás gépek, vajon miért?
A legtöbben oda se írják a targonca adatai mellé

Garancia

Garanciát nem kötelező adni az eladó használt targoncára, de a jótállás mindenkit megillet, bár nehezen érvényesíthető. A jótállás lényege, hogy azokra az alkatrészekre kell vállalnia felelősséget az eladónak, amelyek a gyári beépítés során hibásan kerültek beépítésre és ez okozza a használt targonca meghibásodását.

Tekintse meg használt dízel targoncáinkat, elektromos új és használt targonáikról részletes információinkat. Az élelmiszer iparban is gyakran alkalmazott gázüzemű használt targoncákról itt olvashat.

 

Kérje ajánlatunkat!
Ha használt targoncát vagy akár újat vásárolna, vagy alkatrészre, szervizre lenne szüksége, kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Online Hibabejelentő
Ha szervizre szorul régi targoncája, vagy épp az új hibásodott meg, online hibabejelentőket kitöltve kérheti segítségünket! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Hibabejelentés
Kérdezzen!
Ha targonca javítása és meghibásodása kapcsán bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre akciós ajánlatainkért, friss híreinkért!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Visszahívjuk

Kérdése van targonca szervizelésével, javításával kapcsolatban, munkatársunk visszahívja!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Jognyilatkozat
Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk és az árváltoztatás jogát fenntartjuk