"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targoncaszervize"
e-mail: info@atargonca.hu
telefon: 06 1 402 42 22

Használt targonca:

megbízhatóság kedvező áron

ajánlatkérés

GÁZÜZEMŰ TARGONCÁK

Az univerzális anyagmozgató

A gázüzemű (LPG) targoncák kint is, bent is használhatók, igen közkedveltek. Működhetnek gázpalackról és tartályról. Télen érdemes temperált helyen tárolni a könnyebb indulás miatt.

Gázüzemű targonca tökéletes választás az élelmiszer ipar számára

Az új és a használt gázüzemű targonca különösen kedvelt élelmiszerek és italok anyagmozgatására, mivel a kipufogó gáz csak vízgőz és széndioxid. A targonca gázpalack tárolására a legmegfelelőbb egy palacktároló ketrec, amely védi a napsütéstől, de engedi szellőzni őket. Külön előírás rendelkezik a telepítéséről, nagyobb mennyiség esetén érdemes a forgalmazóval szerződést kötni a szállításra és igényelni egy tároló kihelyezését. Gázüzemű targoncákkal kapcsolatos kérdése esetén szívesen segítünk. Lehetséges még egy tárolótartály kihelyezése és a gázüzemű targoncára telepített tartály "tankolására". A gázpalack használata esetén a targoncásnak tűzvédelmi  szakvizsgával kell rendelkeznie, a Pagát rendszeresen szervez tanfolyamot Partnerei részére.

Emeld fel Velünk!

 

 

Kérje ajánlatunkat!
Ha használt targoncát vagy akár újat vásárolna, vagy alkatrészre, szervizre lenne szüksége, kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Online Hibabejelentő
Ha szervizre szorul régi targoncája, vagy épp az új hibásodott meg, online hibabejelentőket kitöltve kérheti segítségünket! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Hibabejelentés
Kérdezzen!
Ha targonca javítása és meghibásodása kapcsán bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre akciós ajánlatainkért, friss híreinkért!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Visszahívjuk

Kérdése van targonca szervizelésével, javításával kapcsolatban, munkatársunk visszahívja!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Jognyilatkozat
Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk és az árváltoztatás jogát fenntartjuk