"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targoncaszervize"
e-mail: info@atargonca.hu
telefon: 06 1 402 42 22

Használt targonca:

megbízhatóság kedvező áron

ajánlatkérés

ELEKTORMOS TARGONCÁK

A beltéri anyagmozgató elektromos targonca

Az elektromos targoncák nagy családja több tagból áll: gyalogvezérlésű raklapmozgató, gyalogkíséretű magasemelő, komissiózó, tolóoszlopos, háromtámaszú vagy négytámaszú ellensúlyos villástargonca, vontatótargonca… Az elektromos targonca kültéri használata lehetséges, de nem erre találták ki a kisméretű kerekek és az érzékeny elektronika miatt.

Elektromos árumozgatás, árugyűjtés

Közös jellemzőjük az elektromos hajtás, amely napjainkban jellemzően hagyományos ólomakkumulátorral történik, de terjedőben vannak a lítium akkuk is. A gyalogvezérlésű elektromos targoncák általában nagyobb raktárakban a vízszintes árumozgatást, árgyűjtést végzik. A gyalokíséletű magasemelők jellemzője a kis méret akár 5 méteres emelési magasság mellett, kis raktárak üzemek kedvelt eszköze. A komissiózó gépek talajszinten vagy kis magasságban lévő áruk kézi összegyűjtése esetén hasznosak, pl.  a kezelő száguld a polcok között, és kézzel összegyűjti egy raklapra egy adott vevő rendelését. A tolóoszlopos elektromos targoncák a magasépítésű raktárakban, akár 10 méteres magasságban pakolnak, ott hasznos, ahol a drága m2 ára miatt kifizetődőbb a magasraktárak építése. Az ellensúlyos gépek beltérben univerzálisak, villa mellet felszerelhetők különféle targonca adapterekkel: bálafogó ( pl. rongy) , kartonfogó ( pl, hűtőszekrény ), papírhengerfogó ( pl. nyomda ). 
A targonca adapterekről további információkat, ide kattintva olvashat!

Elektromos targonca üzemideje

Az elektromos targoncák üzemidejét az akkumulátor teljesítménye határozza meg, egy jó gép egy jó akkuval kb. 8 órát tud dolgozni utána vagy tölteni kell 8-12 órát, vagy kicserélni egy frissre.
Az akkumulátorok tárolása, töltése, karbantartása külön ismereteket, elővigyázatosságot igényel! 
Ha többet szeretne tudni az a kkumulátorokról, kérjük látogassa meg oldalunkat!

Emeld fel velünk

 

 

Kérje ajánlatunkat!
Ha használt targoncát vagy akár újat vásárolna, vagy alkatrészre, szervizre lenne szüksége, kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Online Hibabejelentő
Ha szervizre szorul régi targoncája, vagy épp az új hibásodott meg, online hibabejelentőket kitöltve kérheti segítségünket! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Hibabejelentés
Kérdezzen!
Ha targonca javítása és meghibásodása kapcsán bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre akciós ajánlatainkért, friss híreinkért!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Visszahívjuk

Kérdése van targonca szervizelésével, javításával kapcsolatban, munkatársunk visszahívja!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Jognyilatkozat
Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk és az árváltoztatás jogát fenntartjuk